More
    GamingNBA 2K23 All Music Trivia 1-10 Answers

    NBA 2K23 All Music Trivia 1-10 Answers

    NBA 2K23 is the latest update of the NBA series. And there’s a lot more to enjoy than creating your builds. In the NBA 2K23 Music Trivia guide, I will guide you through the quest.

    NBA 2K23: Music Trivia Quest

    Many players think of just basketball games in NBA 2K23. But in fact, it is the total opposite. There are many sports, rides, and quests like The Classic Quest. This Music Trivia has many questions regarding the music. You will surely love it if you have the right answers for it.

    Music Trivia is a must-event for the It’s A Cole World quest. And you have to reach a specific location to answer them. Head into the City and go straight to Erick’s Vynil shop. Get inside the shop. Have a talk with Marvin. The trivia begins here.

    Music Trivia Questions And Answers in NBA 2K23

    Music Trivia Questions And Answers in NBA 2K23
    Music Trivia Questions And Answers in NBA 2K23

    In Music Trivia, questions will have ten challenges. With three questions in each challenge. Here are the correct questions with the right answers.

    Music Trivia 1 Questions with their Answers

    Question #1: “Truth Hurts” was a number one smash for which artist?

    Answer: Lizzo

    Question #2: Which group of rock royalty insists that they will rock you?

    Answer: Queen

    Question #3: In their hit 1992 track, what did Pete Rock and CL Smooth “do over you?”

    Answer: They reminisce over you

    Music Trivia 2 Questions with their Answers

    Question #1: Which rapper won the MVP award in his first appearance at the NBA All-Star Celebrity Game in 2018?

    Answer: Quavo

    Question #2: Kendrick Lamar, born Kendrick Duckworth, was featured on what 2015single by Taylor Swift, born Taylor Swift?

    Answer: Bad Blood

    Question #3: Which single by rapper, singer, songwriter, and producer, Missy ‘Misdemeanor’ Elliot, contains the lyrics “Ti esrever dna ti pilf”?

    Answer: Work It

    Music Trivia 3 Questions with their Answers

    Question #1: In the popular television situation comedy “The Fresh Prince of Bel-Air”, what was the name of the character played by Will Smith?

    Answer: Will Smith

    Question #2: Rapper Childish Gambino was a co-star in which television series?

    Answer: Community

    Question #3: Which Diana Ross classic was stapled on the seminal “Mo Money Mo Problems” by one Notorious B.I.G?

    Answer: I’m Coming Out

    Music Trivia 4 Questions with their Answers

    Question #1: The single “Jumpman” by Drake and Future from their respectable mixtape “What a Time to Be Alive” is named after the logo inspired by which former basketball player?

    Answer: Michael Jordan

    Question #2: Nayvadius Wilburn is much better known by which alternative moniker?

    Answer: Future

    Question #3: In 1984, which time-honored rapper and which soul legend collaborated on the classic and compelling song “Unity”?

    Answer: Afrika and James Brown

    Music Trivia 5 Questions with their Answers

    Question #1: As I was saying, Lauryn Hill, co-star of Sister Act 2: Back in the Habit, a film within the greater Sister Act Cinematic Universe… was a member of which Hip Hop trio?

    Answer: Fugees

    Question #2: Public Enemy hype man and timepiece aficionado Flavor Flav attempted to find love on which reality program?

    Answer: Flavor of Love

    Question #3: In the year nineteen eighty-nine, The D.O.C. opened his track “It’s Funky Enough” by asking which iconic question?

    Answer: Y’all ready for this?

    Music Trivia 6 Questions with their Answers

    Question #1: The track You Right is a collaboration between Doja Cat and which Canadian performer?

    Answer: The Weeknd

    Question #2: An Ice Cube seminal classic, It Was A Good Day, who did the Lakers beat?

    Answer: Sonics

    Question #3: Lou Reed, John Cale, Sterling Morrison, and Moe Tucker are better known as which group?

    Answer: The Velvet Underground

    Music Trivia 7 Questions with their Answers

    Question #1: Back in the year 1994, what was it that Warren G and Nate Dogg had to do?

    Answer: Regulate

    Question #2: A Tribe Called Quest, De la Soul, and the Jungle Brothers were collectively known as what?

    Answer: Native Tongues

    Question #3: Which band’s sophomore album was named after a character in Giacomo Pucchini’sOpera Madame Butterfly?

    Answer: Weezer

    Music Trivia 8 Questions with their Answers

    Question #1: According to the members of Run DMC, while Peter Piper picked peppers, Run did what?

    Answer: Rocked Rhymes

    Question #2: Which rock artist had a brother who was also a part of his band?

    Answer: Eddie Van Halen

    Question #3: Kim Gordon provided indefectible bass and vocals for what band of noise rock pioneers?

    Answer: Sonic Youth

    Music Trivia 9 Questions with their Answers

    Question #1: In Wu-Tang Clan’s ’94 hit, what is the title C.R.E.A.M. an acronym for?

    Answer: Cash Rules Everything Around Me

    Question #2: “SOS” by Rihanna sampled “Tainted Love” recorded by Soft Cell in 1981. But who recorded the original and far superior version of “Tainted Love”?

    Answer: Gloria Jones

    Question #3: Musician Frank Zappa’s band The Soul Giants became much more widely known after changing their name to what?

    Answer: The Mothers of Invention

    Music Trivia 10 Questions with Their Answers

    Question #1: What was the nickname of jazz icon Louis Armstrong?

    Answer: Satchmo

    Question #2: How old was musical icon Stevie Wonder when he scored his first Billboard Hot 100 number one?

    Answer: 13

    Question #3: Cool Jazz saxophonist Paul Desmond composed which standard was made famous by the Dave Brubeck Quartet?

    Answer: Take Five

    Now you have all the NBA 2K23 Music Trivia questions and answers. Go ahead, answer them correctly, and get many VC and MVC points.

    Was this helpful?

    Yes
    No
    Thanks for your feedback!
    Sara Javed
    Sara Javed
    An avid gaming writer who's always curious to know more about the gaming industry and video games in general. I am interested in learning new stuff and helping others do the same with my content.
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    View all comments